Bereidingswijze
Vul de dadels met de kruidenkaas, je mag gerust gul zijn met de kaas.Leg rond de dadels een reepje spek en stop ze voor enkele minuten onder de gril, net genoeg dat de kaas warm heeft (niet gesmolten)
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke dadels als aperitief
Ingrediƫnten
Enkele dadels, kruidenkaas (boursin of een variant erop) en gerookt spek (heel dunne sneedjes)
Hulpmiddelen & keukengerei
mesje
Leuke tips
leg ze op een schaaltje, misschien afwisselend met een ander soort hapje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1138051
Homepage ID
1311637
Smaak
Z
Teller
5024
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de dadels open, niet volledig zodat de onderkant nog verbonden is met elkaar en haal de pit eruit
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid