Bereidingswijze
boter smelten en daarin het fijn gesneden sjalotje samen met de scampi\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s zachtjes laten stoven tot de scampi\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s rozeachtig komen.
Van het vuur nemen en flamberen met een glaasje whisky of cognac.
Dan een doos gepelde tomaten bijdoen(sap wegdoen) en de tomaten met een vork pletten. Dan de room bijvoegen,peper en zout een beetje cayennepeper en een klein beetje tobasco.Alles laten indikken en indien nodig een beetje dikken met een witte maizena express sausbinder (saus niet te dik maken)
Van het vuur nemen en flamberen met een glaasje whisky of cognac.
Dan een doos gepelde tomaten bijdoen(sap wegdoen) en de tomaten met een vork pletten. Dan de room bijvoegen,peper en zout een beetje cayennepeper en een klein beetje tobasco.Alles laten indikken en indien nodig een beetje dikken met een witte maizena express sausbinder (saus niet te dik maken)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
rap klaar
Ingrediƫnten
gepelde scampi\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s(6 tot 8 per persoon) room 0,2l
1glaasje whisky of cognac een blik gepelde tomaten en 1 sjalotje,peper,zout,tabasco en cayennepeper en een beetje boter.
1glaasje whisky of cognac een blik gepelde tomaten en 1 sjalotje,peper,zout,tabasco en cayennepeper en een beetje boter.
Leuke tips
scampi\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s over de borden verdelen en er de saus overlepelen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1137967
Homepage ID
1299493
Smaak
A
Teller
4334
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
sjalotje fijn snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid