Cantharellen-garnalenspiesjes.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/27/2005 - 14:54
Bereidingswijze
-Verhit de olijfolie in een pan of ketel en bak de garnalen en de cantharellen gedurende 3 a 4 minuten op een hoog vuur.
-Rijg dan aan elke cocktailprikker een cantharel(hoedje naar beneden) en een garnaal.
Bestrooi met de pepermix,de tijm en het zout.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze luxe-spiesjes zijn een succes bij de borrel.En borrelen gaan we....
Ingrediƫnten
-10 steurgarnalen.
-10 kleine cantharellen.
-2 eetlepels olijfolie.
-1/2 theelepel 4-seizoenenpepermix.
-2eetlepels vers,gesneden tijm.
-1/2 theelepel zeezout.
Hulpmiddelen & keukengerei
-Mesje-pan of ketel-10 cocktailprikkers.
Leuke tips
Lekker bij een glaasje sherry.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1137876
Homepage ID
1257852
Smaak
H
Teller
965
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-Pel de garnalen.
-Borstel de cantharellen schoon en snij de onderknt van de steeltjes af.
-snij de tijm fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bezemsteeltje
Gelegenheid