bladerdeeg hapje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/12/2005 - 11:43
Bereidingswijze
Doe in elke eerst ingevette cake-cup een kwart bladerdeeg. Vul het bladerdeeg met de kaas en de kip , kruiden erbij en vouw dicht.
Tot slot het hapje insmeren met wat losgeklopt ei.
Ongeveer 20 minuten in de oven bakken op 160 graden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig :)
Ingrediƫnten
A gerookte kipfilet,
B feta kaas ,
C basilicum.
D 3 Bladerdeeg blaadjes ,
E losgeklopt ei.
F Boter
Hulpmiddelen & keukengerei
Kleine muffin bakvorm van 12 cups,
kwastje,
snijplankje
Leuke tips
Doe er een salade bij en je kunt het als avondmaaltijd eten.
Ook leuk voor met kerst of oud en nieuw. Vooral omdat het zo makkelijk te maken is !
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1137370
Homepage ID
1260879
Smaak
H
Teller
17476
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
166
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de kipfilet en feta kaas in kleine blokjes. Laat de bladerdeeg plakjes ondertussen ontdooien en snij deze in vieren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
francisca2
Gelegenheid