Zalmsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/11/2005 - 22:00
Bereidingswijze
Gourgette, peen en paprika in kleine blokjes snijden en betrooien met wat peper.
Met wat water en slok azijn aan de kook brengen (2 a 3 min)
Afgieten en uit laten lekker.
Zalmblik openen en ook uit laten lekken.
Daarna het vel en de graten verwijderen .
Snij de bieslook en de basilicum fijn en meng dit door de wat afgekoelde groente zodat de smaak er in kan trekken.
De augurk fijn snijden.
De groeten en de vis in de schaal doen en de saus er bij en alles mengen .
Een paar uur laten staan ( niet in koelkast want koud is niet lekker)


Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een eigen variant die ik de andere dag weer moest maken.



Even geduld want er komen meer plaatjes.

Ingrediƫnten
Blik zalm of tonijn.
Ongeveer een kwart Gourgette.
Halve Peen
Eetlepel Paprika
bieslook of 2 zilveruitjes.(mag niet overheersen)
Basilicum ( 3 of 4 steeltjes met blad)
Tomaten ketchup ( 4 eetlepels.)
Fritessaus of slasaus.( 2 eetlepels)
Mayonaise ( 1 eetlepel)
Knoflooksaus ( 1 eetlepel)
Augurk ( niet te groot)
warte peper (uit molen)
Piccalily (2 eetlepels)
Water en een slok azijn.
Hulpmiddelen & keukengerei
Schaal , scherp mes, vergiet, magnetron of kooktoestel
Leuke tips
Op een broodje eventueel met wat sla en een tomaatje
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1137359
Homepage ID
8916
Smaak
R
Teller
8714
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
32
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De groente snijden en alvast verhitten zodat het af kan koelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
frans_vaders
Gelegenheid