Bereidingswijze
Bekleed een springvorm (22 - 24 cm doorsnede) met bakpapier. - Haal de beide ijssoorten uit de diepvriezer en laat ze enigszins zacht worden (ca. 20 minuten). - Neem 1/3 gedeelte van het chocoladeroomijs en strijk dit uit in de vorm. - Sprenkel er 2 el koffiecreamlikeur overheen. - Neem vervolgens 1/3 gedeelte van het vanilleroomijs en verdeel dit over het chocoladeroomijs. - Doe dit in totaal 3 maal. - Zet de ijstaart tot vlak voor het serveren terug in de diepvriezer. - Klop de slagroom met 1 - 2 el koffiecreamlikeur en de inhoud van het zakje klopvast. - Maak met de chocoladesticks een klok die op 5 voor 12 staat en garneer met toefjes slagroom. - Serveer de taart iets voor middernacht met brandende koudvuur-sterretjes
Aantal personen
10.00
Ingrediƫnten
1 liter(s) chocolade-ijs 1 liter(s) vanille-roomijs 9 eetlepel(s) Koffiecreamlikeur 0.25 liter(s) slagroom 1 zakje(s) klopvast 1 pakje(s) chocoladesticks
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1135112
Homepage ID
3885
Smaak
A
Teller
1418
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid