Bereidingswijze
Het vlees bakken in de boter, kruiden met peper en zout, liefst wat rose laten , uit de pan halen en warm houden.
Het braadvet afgieten, de room en de champagne bijvoegen, laten inkoken, de saus op de gewenste dikte brengen bindmiddel naar keuze de truffeldchilfers toevoegen; kruiden naar smaak en over het vlees napperen.
Suggestie: seveer er warme verse vijgen bij ( opwarmen in de oven, eerst een inkerving maken)
Als aardappel suggeren we kroketjes.
Het braadvet afgieten, de room en de champagne bijvoegen, laten inkoken, de saus op de gewenste dikte brengen bindmiddel naar keuze de truffeldchilfers toevoegen; kruiden naar smaak en over het vlees napperen.
Suggestie: seveer er warme verse vijgen bij ( opwarmen in de oven, eerst een inkerving maken)
Als aardappel suggeren we kroketjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een feestelijk gerecht. gemakkelijk te bereiden
Ingrediƫnten
1 reefilet, 4 dl champagne of cava, room, 1 doosje truffelschilfers
Leuke tips
Nota: laat de reefilet in kleine biefstukjes snijden
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1133875
Homepage ID
1286472
Smaak
R
Teller
2107
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid