macaroni met vruchten in pesto-honing-roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 08/19/2005 - 15:57
Bereidingswijze
Bloempapje maken van bloem en boter, door de boter te laten smelten in de koekenpan en dan de bloem erdoorheen mengen.
Toevoegen in de opgeschreven volgorde:
Creme fraiche of slagroom
pesto ( 2 eetlepels is genoeg, maar mag ook iets meer, dus eigenlijk naar eigen smaak)
basilicum, hoeveelheid naar smaak
3 lepels bouillon. (kookvocht van de macaroni, ten minste als je die in bouillon kookt)
1 blik gemengde vruchtjes
3 eetlepels honing
scheut citroensap
parmezaanse kaas en gewone kaas (jonge, naar smaak de hoeveelheid zelf bepalen)
De gebakken vegetarische hamblokjes
De gekookte macaroni


Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
350gr. macaroni
75gr. bloem
75gr. boter
pakje creme fraiche of slagroom
pesto (min. 2 eetlepels)
basilicum
3 lepels bouillon
1 groot blik gemengde vruchtjes
3 eetlepels honing
scheut citroensap
parmezaanse kaas en gewone kaas (hoeveelheid zelf bepalen)
vegetarische hamblokjes (quorn of valess)
100 gr. zonnebloempitten/ pijnboompitten
peper en zout naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
blikopener
koekenpan
schaal
Leuke tips
Serveren met wat gebakken zonnebloempitten en/ of pijnboompitten.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1130533
Homepage ID
1309038
Smaak
R
Teller
2725
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Macaroni koken volgens aanwijzingen op het pak.
De vegetarische hamblokjes of de gewone hamblokjes die je wat kruid lekker opbakken en daarna door het geheel roeren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
droepadih
Gelegenheid