Bereidingswijze
De sjalot en hazelnoten aanstoven in wat vetstof.Wildfond en rode wijn toevoegen en tot de helft laten inkoken. Wat braadvocht,
de kruiden en room toevoegen,nog even laten
doorwarmen,de saus mixen en afsmaken met pezo
de kruiden en room toevoegen,nog even laten
doorwarmen,de saus mixen en afsmaken met pezo
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
20 hazelnoten,1 sjalot,2dl.wildfond,2dl.rode wijn,wat braadvocht,een weinig room,gedroogde
kruiden,1/2klpl marjolein,1/2klpl oregano, 1/2klpl basilicum,pezo,vetstof
kruiden,1/2klpl marjolein,1/2klpl oregano, 1/2klpl basilicum,pezo,vetstof
Hulpmiddelen & keukengerei
kookpot,mixer.
Leuke tips
Bij patrijs, parelhoen, fazant
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1126583
Homepage ID
1294907
Smaak
R
Teller
1586
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hazelnoten pletten, sjalot pellen en fijn snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid