Bereidingswijze
Slagroom in pan opwarmen, niet laten koken ! Gorgonzola erin doen en laten smelten. 100 gr Parmezaanse kaas toevoegen en afhankelijk van smaak en dikte nog 50 gram erbij. Als alles is gesmolten op buffet plaatsen met waxinelichtje eronder warm houden.
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke dip met gorgonzola, lekker over een stukje turks- of stokbrood
Ingrediƫnten
250 ml slagroom
200 gr gorgonzola
100-150 gr geschaafde parmezaanse kaas
200 gr gorgonzola
100-150 gr geschaafde parmezaanse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Steelpan
Leuke tips
Lekker met turks brood,ciabatta of stokbrood
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1122267
Homepage ID
1299538
Smaak
P
Teller
1304
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid