Bereidingswijze
1.Verwarm de oven op 200?C/Gasstand 6.
2.Plaats de cake in een schotel (voor in de oven) en sprenkel er de rode wijn over.
3.Doe er nu de mangostukjes op en dan de bollen ijs.
4.Plaats de stukjes aardbei in en op de ijsbollen.
5.Mix in een aparte kom de eiwitten met de fijne suiker, totdat de eiwitten stijf zijn. Doe ze dan over de ijsbollen en aardbeien.
6.Plaats in de voorverwarmde oven en laat 6-8 minuutjes bakken of totdat het eiwit goud-bruin is.
2.Plaats de cake in een schotel (voor in de oven) en sprenkel er de rode wijn over.
3.Doe er nu de mangostukjes op en dan de bollen ijs.
4.Plaats de stukjes aardbei in en op de ijsbollen.
5.Mix in een aparte kom de eiwitten met de fijne suiker, totdat de eiwitten stijf zijn. Doe ze dan over de ijsbollen en aardbeien.
6.Plaats in de voorverwarmde oven en laat 6-8 minuutjes bakken of totdat het eiwit goud-bruin is.
Afbeelding
Aantal personen
5.00
Ingrediƫnten
- 1/3 cake (in lengte gesneden)
- 2 eetlepels rode wijn
- 1/4 mango, in stukjes gesneden
- 3 bollen (vanille-)ijs
- 2 aardbeien, in kwartjes gesneden
- 2 eiwitten
- 2 eetlepels fijne suiker
- 2 eetlepels rode wijn
- 1/4 mango, in stukjes gesneden
- 3 bollen (vanille-)ijs
- 2 aardbeien, in kwartjes gesneden
- 2 eiwitten
- 2 eetlepels fijne suiker
Leuke tips
Je kan ook de aardbeien op het gebak leggen als het uit de oven komt i.p.v. het in en op de ijsbollen te doen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1119681
Homepage ID
1289052
Smaak
Z
Teller
4737
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid