Bereidingswijze
Laat de boter smelten(niet heet laten worden) en laat wat afkoelen.
Voeg dan de suiker en de eieren beetje bij beetje toe onder goed kloppen. Voeg zo ook het bakmeel en de melk beetje bij beetje toe en meng alles goed.
Blijf goed kloppen tot er een mooie deegpasta ontstaat.
Vet het wafelijzer goed in met olie en verwarm hem voor.
Veel bakplezier!
Voeg dan de suiker en de eieren beetje bij beetje toe onder goed kloppen. Voeg zo ook het bakmeel en de melk beetje bij beetje toe en meng alles goed.
Blijf goed kloppen tot er een mooie deegpasta ontstaat.
Vet het wafelijzer goed in met olie en verwarm hem voor.
Veel bakplezier!
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eenvoudig recept voor 25 wafels
Ingrediƫnten
600 gr bakboter
500 gr fijne suiker
4 pakjes vanillesuiker
10 eieren
600 gr zelfrijzend bakmeel
1 kopje melk
500 gr fijne suiker
4 pakjes vanillesuiker
10 eieren
600 gr zelfrijzend bakmeel
1 kopje melk
Hulpmiddelen & keukengerei
Een wafelijzer.
Leuke tips
De wafels kunnen ook opgediend worden met warme kersenen een toef slagroom.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1119553
Homepage ID
1268061
Smaak
Z
Teller
7575
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid