bami

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/19/2005 - 09:38
Bereidingswijze
de hamlappen in stukjes of reepen snijden
dan aan bakken.
de hamlappen er uit halen.
in de paneen blik tomaten puree half kopje azijn en 1 kopje suiker
dan binden met wat aardappelmeel het vlees er weer in en dan lekker laten sudderen
Vertel iets leuks over dit recept
bami banghang
Ingrediƫnten
magere hamlappen
ketjap
ui,blik tomatenpuree.teentje knoflook
azijn
suiker
aardappelmeel
boter en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
wajang pan of braadpan
houten lepel
Leuke tips
geen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1119533
Homepage ID
1290360
Smaak
A
Teller
3652
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de magere hamlappen 2uur laten trekken
in ketjap,zout,1ui.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
grimmigbeertje
Gelegenheid