Bereidingswijze
De salade op de nachos scheppen. De nachos op een schaal leggen. Garneren met blaadjes koriander.
In plaats van nachos kunt u ook rondjes van ca. 5 cm uit bloemtortilla's steken en deze in een koekenpan knapperig bruinbakken
In plaats van nachos kunt u ook rondjes van ca. 5 cm uit bloemtortilla's steken en deze in een koekenpan knapperig bruinbakken
Ingrediƫnten
1 bosuitje * 1 trostomaat * 1 eetlepel jalape?o-pepersaus (potje a 85 gr. Casa Fiesta) * 1 bolletje gember * 1/4 zakje verse koriander * 200 gr. surimi * enkele druppels tabasco * zout * (versgemalen) zwarte peper * 20 nachos (ronde tortillachips, Casa Fiesta)
Leuke tips
Soleo of Sherry Fino
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1118070
Homepage ID
869508
Smaak
H
Teller
2295
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bosuitje in dunne ringetjes snijden. Tomaat inkruisen, onderdompelen in kokend water en ontvellen. Tomaat halveren, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine stukjes snijden. De gember fijnsnijden. In een kopje de helft van de koriander fijnknippen. De surimi in stukjes snijden.
In een kom de bosui, tomaat pepersaus, gember, fijngehakte koriander en surimi door elkaar scheppen. Pittig op smaak brengen met tabasco, zout en peper
In een kom de bosui, tomaat pepersaus, gember, fijngehakte koriander en surimi door elkaar scheppen. Pittig op smaak brengen met tabasco, zout en peper
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid