chocolademousse van Piet Huyssentruyt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 02/15/2005 - 21:26
Bereidingswijze
eieren en suiker tot een schuimige witte massa kloppen.
Room stijf kloppen, chocolade smelten en wat laten afkoelen.
alles samen mengen en een nachtje in de koelkast laten rusten
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
devine!!!!!
Ingrediƫnten
250 gr chocolade
3 eieren
1/2 l room
180 gr suiker
Leuke tips
combinatie met advocaat: Vul van een smal glas de bodem met advocaat en breng hierop de chocolademousse.
Maar echte choco-liefhebbers keep it plain and simple: just the chocolate.....
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1112356
Homepage ID
1282501
Smaak
Z
Teller
5117
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
stephanie_25
Gelegenheid