Bereidingswijze
Kook de asperges. Kook de pasta in gezouten water al dente. Bak de tonijnsteaks in een beetje olijfolie (als biefstuk; de binnenkant moet mooi rood blijven!) en doe er grof zeezout en peper uit de molen op. Zorg dat alles min of meer gelijk klaar is. Neem de pan waarin de tonijn gebakken is en bak kort de currypasta aan. Voeg de slagroom toe en laat op hoog vuur flink inkoken. Voeg daarna de pasta toe aan het curry/roommengsel en meng goed.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pittig en romig, zoals de liefde hoort te zijn!
Ingrediƫnten
300 gram verse lintpasta of spaghetti. Twee tonijnsteaks van circa 180 gram. 300 gram groene asperges. Flinke lepel Patak's currypasta. 300 ml. slagroom.
Leuke tips
Doe de pasta op twee diepe borden en leg er zo decoratief mogelijk de tonijn + asperges op.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1112109
Homepage ID
38143
Smaak
P
Teller
2883
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de asperges schoon (kontjes eraf halen).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid