Bereidingswijze
Snij 1/2 verse ananas in stukjes. Bak ze 5 min. in een beetje olie en strooi er een lepeltje suiker bij. Voeg er 200g (gepelde) scampi, 1/2 el kerriepoeder, 1 rood pepertje (in ringetjes en zonder zaadjes) en 5 cl water aan toe. Laat 10 min. sudderen. Schep vaak om.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tegelijk pittig en zoet. Een prima begin voor een succesvol dineetje....voor 2 pers.
Ingrediƫnten
*
Leuke tips
Werk af met geraspte kokos en verse koriander.
uit: libelle Belgie(nr6) van 10 februari 2005
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1111737
Homepage ID
1016052
Smaak
A
Teller
2126
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid