Bereidingswijze
Braad 2 gekruide kippenbouten aan in olijfolie. Zet ze apart en fruit in ringen en 1 geperst knoflookteentje. Doe er 1 rode en 1 groene paprika in stukken, 1 heelrood pepertje, 200 g gepelde tomaten, een half glas droge witte wijn en een kruidentuiltje bij. Leg de kip erbij. Dek af en laat 30 min. stoven zonder deksel, zodat de saus kan inkoken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk met Mechelse koekoek of biokip. Voor 2 pers
Ingrediƫnten
*
Leuke tips
Werk af met wat gladde peterselie. Serveer met rijst
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1111735
Homepage ID
938970
Smaak
A
Teller
2279
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid