Bereidingswijze
Hak de vruchtjes fijn.
Kneed de vruchtjes met koude en
schoene handen door de marsepein.
Bestrooi een werkvlak met een beetje
poedersuiker en rol de marsepein uit tot
een lap van 1 cm dik.
Steek 2 harten uit het marsepein.
Voeg de rode kleurstof en 1 eetlepel water
toe aan de poedersuiker en roer het glad.
Doop de marsepeinen harten in de rode
glazuur en laat het hard worden.
Versier de hartjes met garneersnoepjes.
Kneed de vruchtjes met koude en
schoene handen door de marsepein.
Bestrooi een werkvlak met een beetje
poedersuiker en rol de marsepein uit tot
een lap van 1 cm dik.
Steek 2 harten uit het marsepein.
Voeg de rode kleurstof en 1 eetlepel water
toe aan de poedersuiker en roer het glad.
Doop de marsepeinen harten in de rode
glazuur en laat het hard worden.
Versier de hartjes met garneersnoepjes.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
50 gram gekonfijte vruchtjes
- 200 gram marsepein
- beetje poedersuiker
- 4 druppels rode kleurstof
- 4 eetlepels poedersuiker
- garneersnoepjes
- 200 gram marsepein
- beetje poedersuiker
- 4 druppels rode kleurstof
- 4 eetlepels poedersuiker
- garneersnoepjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1111396
Homepage ID
1218047
Smaak
Z
Teller
1543
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid