Bereidingswijze
Vet het bakblik in.
Breng de culinaire room, suiker
en zout aan de kook.
Temper het vuur en laat het
enkele minuten zachtjes koken.
Neem de pan van het vuur en roer
er de hazelnoten door.
Rasp de chocolade er boven
en roer het nog even goed door elkaar.
Schenk het mengsel in het blik
en laat het in de ijskast opstijven.
Snijd de afgekoelde fudge in blokjes.
Breng de culinaire room, suiker
en zout aan de kook.
Temper het vuur en laat het
enkele minuten zachtjes koken.
Neem de pan van het vuur en roer
er de hazelnoten door.
Rasp de chocolade er boven
en roer het nog even goed door elkaar.
Schenk het mengsel in het blik
en laat het in de ijskast opstijven.
Snijd de afgekoelde fudge in blokjes.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Bakblik van 20 x 20 cm
- 1 1/2 dl room culinair
- 350 gram suiker
- mespuntje zout
- 50 gram hazelnoten
- 350 gram pure chocolade
- 1 1/2 dl room culinair
- 350 gram suiker
- mespuntje zout
- 50 gram hazelnoten
- 350 gram pure chocolade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1111312
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
1401
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid