Bereidingswijze
Roer een beslag van tarwebloem, cacao,
amandelschaafsel, vanillesuiker, boter,
eieren, eierdooiers, zout en melk.
Laat het beslag 1/2 uur rusten.
Bak er in wat boter dunne flensjes van.
Serveer de flensjes met jam of suiker.
Of serveer ze als dessert gevuld
met ijs en chocoladesaus.
amandelschaafsel, vanillesuiker, boter,
eieren, eierdooiers, zout en melk.
Laat het beslag 1/2 uur rusten.
Bak er in wat boter dunne flensjes van.
Serveer de flensjes met jam of suiker.
Of serveer ze als dessert gevuld
met ijs en chocoladesaus.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
100 gram gezeefde tarwebloem
- 20 gram cacao
- 20 gram amandelschaafsel
- 1 zakje vanillesuiker
- 25 gram gesmolten boter
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- mespuntje zout
- 3 1/2 dl melk
- 20 gram cacao
- 20 gram amandelschaafsel
- 1 zakje vanillesuiker
- 25 gram gesmolten boter
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- mespuntje zout
- 3 1/2 dl melk
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1111308
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
1070
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid