Bereidingswijze
Breng de room culinair aan de kook en breek
de chocolade erin.
Voeg de suiker, vanillesuiker
en kaneelpoeder toe.
Neem de pan van het vuur en roer
het na 5 minuten goed door.
Klop de eierdooier met de creme de cacao
los en roer het door de saus.
Serveer de saus bij vanilleroomijs en
geroosterd amandelschaafsel.
de chocolade erin.
Voeg de suiker, vanillesuiker
en kaneelpoeder toe.
Neem de pan van het vuur en roer
het na 5 minuten goed door.
Klop de eierdooier met de creme de cacao
los en roer het door de saus.
Serveer de saus bij vanilleroomijs en
geroosterd amandelschaafsel.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 dl room culinair
- 80 gram extra pure chocolade
- 2 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- mespuntje kaneelpoeder
- 1 eierdooier
- 4 eetlepels creme de cacao
- 80 gram extra pure chocolade
- 2 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- mespuntje kaneelpoeder
- 1 eierdooier
- 4 eetlepels creme de cacao
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1111307
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
733
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid