Bereidingswijze
Klop de poedersuiker en boter met de mixer
lichtgeel en romig.
Smelt de chocolade au bain marie
en laat het iets afkoelen,
maar het moet wel vloeibaar zijn.
Roer de chocolade door
het suiker-botermengsel.
Doe het chocolademengsel in een spuitzak
en spuit op een met bakpapier bekleed
bakblik gelijke hoopjes chocolade.
Zet de chocolade even in de diepvries
en haal ze daarna door de cacaopoeder.
lichtgeel en romig.
Smelt de chocolade au bain marie
en laat het iets afkoelen,
maar het moet wel vloeibaar zijn.
Roer de chocolade door
het suiker-botermengsel.
Doe het chocolademengsel in een spuitzak
en spuit op een met bakpapier bekleed
bakblik gelijke hoopjes chocolade.
Zet de chocolade even in de diepvries
en haal ze daarna door de cacaopoeder.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
175 gram poedersuiker
- 125 gram zachte boter
- 250 gram pure chocolade
- 125 gram zachte boter
- 250 gram pure chocolade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1111305
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
1638
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid