Bereidingswijze
Smelt de pure chocolade au bain marie.
Roer er de poedersuiker en cacao door.
Klop de slagroom stijf en meng dit
door de bijna afgekoelde, maar
nog vloeibare chocolade.
Verdeel de mousse over schaaltjes en
laat hem in de ijskast opstijven.
Roer er de poedersuiker en cacao door.
Klop de slagroom stijf en meng dit
door de bijna afgekoelde, maar
nog vloeibare chocolade.
Verdeel de mousse over schaaltjes en
laat hem in de ijskast opstijven.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
150 gram pure chocolade
- 75 gram poedersuiker
- 1 eetlepel cacaopoeder
- 375 ml slagroom
- 75 gram poedersuiker
- 1 eetlepel cacaopoeder
- 375 ml slagroom
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1111303
Homepage ID
1218047
Smaak
R
Teller
999
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid