Chocoladekrullen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 02/06/2005 - 17:53
Bereidingswijze
Smelt de pure chocolade au bain marie.
Schenk het op een marmeren of
gladde niet poreuze plat
en strijk het uit.
Laat het afkoelen.
Neem een schoon breed plamuurmes en
duw mooie krullen van de chocolade.
Gebruik de krullen om
desserts mee te garneren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 1 reep pure chocolade
  • Bereidingstijd
    0-10 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Nagerecht
    Recept ID
    1111302
    Homepage ID
    1218047
    Smaak
    N
    Teller
    1418
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    2
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    hug-me
    Gelegenheid