Bereidingswijze
Smelt de pure chocolade au bain marie.
Schenk het op een marmeren of
gladde niet poreuze plat
en strijk het uit.
Laat het afkoelen.
Neem een schoon breed plamuurmes en
duw mooie krullen van de chocolade.
Gebruik de krullen om
desserts mee te garneren.
Schenk het op een marmeren of
gladde niet poreuze plat
en strijk het uit.
Laat het afkoelen.
Neem een schoon breed plamuurmes en
duw mooie krullen van de chocolade.
Gebruik de krullen om
desserts mee te garneren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1111302
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
1418
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid