Pikant detail

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 02/06/2005 - 17:39
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Pel en hak de knoflook fijn.
Maak de bosuitjes schoon en snijd
ze in reepjes van 10 cm.
Snijd de kabeljauw in 4 gelijke stukken
en leg ze elk op een stuk alu-folie.
Strooi de gember, knoflook
en bosuitjes erover.
Verdeel de sojasaus, sherry, notenolie
en chilipoeder erover.
Breng de punten van het alu-folie naar elkaar
en vouw het luchtig dicht.
Zet de pakketjes 20 minuten in de oven.
Vouw het folie open en
bestrooi het gerecht met koriander.
Serveer het gerecht met witte rijst.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

pikante kabeljauw uit de oven
Ingrediƫnten
2 teentjes knoflook
- 1 bosje bosuien
- 500 gram kabeljauwfilet
- 1 eetlepel vers geraspte gemberwortel
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel droge sherry
- 1 eetlepel walnotenolie
- chilipoeder
- 1 eetlepel gehakt korianderblad
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1111298
Homepage ID
1218047
Smaak
P
Teller
1142
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hug-me
Gelegenheid