Cupido's kost

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 02/06/2005 - 17:30
Bereidingswijze
Kruis de tomaten in en overgiet ze met kokend water.
Laat ze 5 minuten staan, spoel ze af
onder koud stromend water en ontvel ze.
Snijd de tomaten in stukjes.
Pel en snipper de knoflook.
was en snijd de courgette in dunne plakjes.
Was de vis en dep hem droog.
Bestrooi de vis met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet een ondiepe ovenschaap in met olie.
Leg de vis erin en verdeel de knoflook,
basilicum en tomaat erover.
Leg de courgetteplakjes er dakpansgewijs op.
Bestrooi met zout naar smaak.
Meng de kaas met de wijn en paneermeel.
Verdeel het mengsel over de courgette.
Laat het gerecht in 20 minuten gaar worden
en gratineren.
Serveer er gebakken aardappelen bij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

visschotel met een kaas-kruidenkorstje
Ingrediƫnten
300 gram tomaten
- 2 teentjes knoflook
- 1 grote courgette
- 500 gram zalmfilet
- zout en peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels fijn gesneden basilicum
- 150 gram verse roomkaas met kruiden
- 5 eetlepels droge witte wijn
- 2 eetlepels paneermeel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1111294
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
4177
Waardering aantal
2
Waardering
7
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hug-me
Gelegenheid