Bereidingswijze
Snijd de tomaten in reepjes.
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
Rooster de noten in een droge koekenpan
tot ze gaan kleuren.
Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.
Giet de pasta af en doe ze in de pan terug.
Voeg de tomaten, basilicum, noten, olie,
room, losgeklopte eieren en peper toe.
Verwarm het geheel al roerend op laag vuur
en neem als de saus dik begint te worden
de pan van het vuur.
Bestrooi het gerecht met de kaas.
Serveer er gekookte broccoli bij.
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
Rooster de noten in een droge koekenpan
tot ze gaan kleuren.
Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.
Giet de pasta af en doe ze in de pan terug.
Voeg de tomaten, basilicum, noten, olie,
room, losgeklopte eieren en peper toe.
Verwarm het geheel al roerend op laag vuur
en neem als de saus dik begint te worden
de pan van het vuur.
Bestrooi het gerecht met de kaas.
Serveer er gekookte broccoli bij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
pastapotje
Ingrediƫnten
6 gedroogde tomaten
- 20 blaadjes basilicum
- 3 eetlepels ongezouten cashewnoten
- 400 gram pasta
- zout en peper
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 dl room culinair
- 2 eieren
- 50 gram geraspte kaas
- 20 blaadjes basilicum
- 3 eetlepels ongezouten cashewnoten
- 400 gram pasta
- zout en peper
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 dl room culinair
- 2 eieren
- 50 gram geraspte kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1111293
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
3063
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid