Paella con amore

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 02/06/2005 - 17:20
Bereidingswijze
Pel de ui en snijd hem in ringen.
Pel de knoflook.
Snijd de paprika in ringen en
verwijder de zaadlijsten.
Snijd de fricandeau in kleine blokjes.
Verhit de olie in een ruime braadpan
en fruit de ui 3 minuten op halfhoog vuur.
Pers de knoflook erboven uit en voeg
de paprika en rijst toe.
Bak alles al omscheppend 1 minuut.
Voeg de fricandeau, bouillon, paprikapoeder
en saffraan toe en laat alles
12 minuten op laag vuur pruttelen.
Schep de garnalen en doperwten erdoor.
Warm ze 3 minuten mee.
Breng alles op smaak met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

Paella met fricandeau
Ingrediƫnten
1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 rode paprika
- 200 gram fricandeau in plakken van 1/2 cm dik
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 gram Surinaamse rijst
- 1 dl kippenbouillon van 1 tablet
- paprikapoeder
- 10 saffraandraadjes
- 100 gram gepelde garnalen
- 100 gram diepvries doperwten
- zout en peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1111290
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
898
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hug-me
Gelegenheid