Hartjessoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 02/05/2005 - 23:17
Bereidingswijze
Breng de bouilon aan de kook, voeg de tarly toe en kook alles 15 minuten.
Verhit intussen de olie in de koekenpan.
Fruit de ui met wortel en bleekselderij 10 minuten op een halfhoog vuur.Voeg de champignons toe en fruit ze 2 minuten mee
Voeg de groenten met de tofu, de ketchup en de tomatenpuree aan de bouilon toe.
Laat alles nog 10 minuten zachtjes koken.
Breng de soep op smaak met peper en roer er de kruiden door.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

Gevulde Champignonsoep.
Ingrediƫnten
1 liter groentenbouilon(van een tablet)
60 gram tarly
1 ui
2 worteltjes
2 stengels bleekselderij
125 gram kleine champignons
125 gram tofu
2 eetlepels walnootolie
2 eetlepels tomatenkechtup
2 eetlepels tomatenpuree
peper uit de molen
2 eetlepels fijngesneden peterselie
2 eetlepels fijngeknipt bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
Soeppan
Koekenpan
Leuke tips
Lekker met in hartjes gesneden witte boterhammen bestreken met tapenade.

Wijntip: Een lichte, frisse witte Bordeaux.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1111240
Homepage ID
1225690
Smaak
N
Teller
713
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel en snipper de ui.
Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in dunne blokjes.
Maak de worteltjes schoon en snijd ze in blokjes.
Boen de champignons schoon, laat de klientjes heel en snijd de grotere door midden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nariam
Gelegenheid