Portugese Biefstuk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/27/2005 - 17:18
Bereidingswijze
De biefstukken kort in boter bakken. Uit de pan nemen en warm houden.
De ui in de boter smoren, eerst de tomaten toevoegen en daarna de bananen en de

pinda's. Ongeveer 2 minuten laten bakken en over de biefstuk spreiden.
Heerlijk met gebakken aardappeltjes of schijfjes. en met rouwe andijvie maar dan wel heel fijn gesneden en klaar maken zoals je gewoon bent om je sla te maken Eet smakelijk
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is echt smullen voor de biefstuk liefhebbers onder ons een heerlijk verwennerij ook leuk voor een valentijn
Ingrediƫnten
Voor 4 personen
Ingredienten:
4 biefstukken van 150 gram ieder
boter
1 gesnipperde ui
4 vleestomaten in stukjes
4 bananen in plakken
1 ons gehakte pinda's
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Portugees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1110195
Homepage ID
1069495
Smaak
H
Teller
2920
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femke32
Gelegenheid