Bereidingswijze
De rozenlimonadesiroop en het mineraalwater in lage diepvriesdoos door elkaar roeren. Zonder deksel 1 uur laten bevriezen. Met vork ijs doorroeren. In 3 uur helemaal laten bevriezen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rozensorbet met champagne
Ingrediƫnten
1 dl rozenlimonadesiroop (toko),
2 dl mineraalwater zonder koolzuur, rozenblaadjes,
1/2 fles Champagne (Brut)
2 dl mineraalwater zonder koolzuur, rozenblaadjes,
1/2 fles Champagne (Brut)
Leuke tips
Over 4 glazen bolletjes sorbetijs en rozenblaadjes verdelen.
1/2 fles Champagne (Brut) erover verdelen.
1/2 fles Champagne (Brut) erover verdelen.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1109107
Homepage ID
1004436
Smaak
Z
Teller
4908
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid