Bereidingswijze
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in de boter. Neem ze uit de pan. Snipper de peterselie en meng ze samen met de bieslook door de champignons. Kruid het met zout en peper. Spreid het vlees uit op een werkvlak, bestrooi het met paprikapoeder, zout en peper. Verdeel het champignonmengsel over de vleeslappen, rol ze op en steek ze vast met een cocktailprikker. Besmeer ze met mosterd en bestrooi de rolletjes rondom met paneermeel. Bak de rolletjes in 10 minuten in de hete boter gaar en bruin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2/3 van een bakje champignons - 4 takjes peterselie - 5 eetlepels boter - 2 eetlepels bieslook - 4 ongepaneerde varkensschnitzels - zout en peper - 1 theelepel paprikapoeder - 1 eetlepel mosterd - 1 eetlepel paneermeel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1108072
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
1427
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid