Pompelmoezen met garnalenvulling

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/10/2005 - 22:24
Bereidingswijze
Snijd de pompelmoezen overdwars door, hol ze met en lepeltje uit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Neleg de bodems van de pompelmoezen met blaadjes sla. Meng het vruchtvlees, garnalen, mayonaise, ketchup en cognac door elkaar. Vul de halve pompelmoezen met dit mengsel. Garneer met een olijf en stukjes tomaat. Bestrooi ze met peterselie.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 pompelmoezen (grapefruits) - 400 gram gepelde garnalen - 2 tomaten - 4 zwarte olijven - 200 gram mayonaise - 1 glas cognac - 1 eetlepel ketchup - paar bladen sla - gehakte peterselie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1108070
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
547
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid