Bereidingswijze
Boter smelten en laten afkoelen. Suiker door de boter roeren. De bloem en eieren erdoor roeren en vanillesuiker en kaneel (optioneel) toevoegen. Tot een bal deeg kneden en ongeveer een uur laten rusten.
Balletjes maken en in een ingevet wafelijzer bakken.
Balletjes maken en in een ingevet wafelijzer bakken.
Ingrediƫnten
500 gram patentbloem, 500 gram suiker, vanillesuiker, 4 eieren, 250 gram roomboter, kaneel
Hulpmiddelen & keukengerei
wafelijzer, olie
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1107706
Homepage ID
1071901
Smaak
Z
Teller
2651
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid