Dribbelballen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/06/2005 - 22:06
Bereidingswijze
Je kan ze eten met knoflooksaus.
Afbeelding
Dribbelballen
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een soort broodbal met gehakt erin, Dit recept heb ik gekregen van iemand die bij ons op de Trollenclub zit en ze heeft ze al een paar keer voor ons gemaakt, ik heb ze zelf een keer gemaakt.


En ze zijn superlekker.


Ingrediƫnten
1 kilo mager rundergehakt, sambal, verse knofllook, ketjap, kokos in zakje, witbrood mix,
Leuke tips
Eet smakelijk
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1107500
Homepage ID
1271219
Smaak
H
Teller
2285
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het gehakt kruiden met zout, peper, sambal, 6 tenen knoflook, scheut ketjap manis, 2a3 eetlepels kokos erbij doen.
18 tot 20 balletjes maken.
Oven voorverwarmen.
Gehakt langzaam bruin en gaar bakken in olie.
Deegplakjes maken en 18a20 cm uitrollen.Gehaktballetjes erin doen, goed dichtdrukken. De ballen aan de bovenkant nat maken en dan op bakpapier 10a15 minuten in de oven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
trolline
Gelegenheid