Bereidingswijze
Verhit de boter in de koekenpan en bak de burgertjes in 8 minuten gaar en bruin. Snijd de pate in 8 gelijke stukjes. Snijd de broodjes open en beleg ze met de veldsla, hamburger en truffelpate.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bron : Kerst Allerhande
Ingrediƫnten
1 sjalot - 250 gram rundertartaar - 1 eetlepel worchestersaus - 1 eetlepel roomboter - 100 gram truffelpate - 8 witte minibolletjes - 8 plukjes veldsla
Hulpmiddelen & keukengerei
plasticfolie
Leuke tips
Serveer de burgertjes direct.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1106987
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
889
Bron
Allerhande (AH)
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel de sjalot en rasp hem boven een kom. Meng de tartaar en worchestersaus door het sjalotraspsel. Breng het op smaak met zout en peper. Vorm van het mengsel 8 kleine burgertjes. Dek ze af met plasticfolie en zet ze tot gebruik in de ijskast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid