Kalfsoester met aubergine en tomaat

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/01/2005 - 22:49
Bereidingswijze
Bestuif het vlees met bloem.Verhit boter in een koekenpan.Leg een enkele laag vlees erin.Bak beide kanten snel(ong.30 sec) bruin;verwijder het uit de pan.Leg aubergine in de pan en bak beide kanten bruin;verwijderen.Leg een kalfsoester op een groot vel aluminiumfolie;leg er aubergine,tomaat en kaas op.Strooi oregano en peper erover.Vouw de folie losjes om het vlees om een pakketje te maken.Vouw de folie bovenaan samen,maar laat ruimte tussen folie en kaas.Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze 20 min.in de oven op 180C of tot de groenten gaar zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
4 grote kalfsoesters-tarwebloem , om te bestuiven-60 gr boter-1 kleine aubergine,in dunne plakken gesneden-1 grote tomaat,in dunne schijfjes gesneden-4 plakjes fontina (italiaanse kaas)-2 tl oregano-vers gemalen zwarte peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1106827
Homepage ID
1088915
Smaak
N
Teller
2016
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sibel01
Gelegenheid