Bereidingswijze
Fruit de sjalotten in olijfolie (geen extra virgine, die smaakt te sterk). Maak een roux met melk en maizena en de gefruite sjalotten. Voeg de knoflook en de visbouillon toe. Voeg de vis toe en laat deze zachtjes garen (niet doorkoken). Zorg dat de vis uiteenvalt. Voeg tegen het einde van de bereidingstijd de fijngesneden dille en een borrelglas pastis.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spaghetti met vissaus
Ingrediƫnten
voor 1 liter saus:
500 g vis (vers of diepvries)(koolvis, kabeljauw, zalm (vers en gerookt), mosselen (vers, gerookt of in saus), garnalen (jumbo of hollandse)
2-3 sjalotten
2 tenen knoflook
2 blokjes visbouillon, een pot visfond (of zelf maken!)
olijfolie, sjalotten, knoflook, maizena, melk, dille, pastis, peper, spaghetti
500 g vis (vers of diepvries)(koolvis, kabeljauw, zalm (vers en gerookt), mosselen (vers, gerookt of in saus), garnalen (jumbo of hollandse)
2-3 sjalotten
2 tenen knoflook
2 blokjes visbouillon, een pot visfond (of zelf maken!)
olijfolie, sjalotten, knoflook, maizena, melk, dille, pastis, peper, spaghetti
Hulpmiddelen & keukengerei
Pannen, pollepel
Leuke tips
Serveer over beetgare spaghetti. Een toefje peterselie (geen krulpeterselie, platte!) en een flinke draai aan de pepermolen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1106742
Homepage ID
1191568
Smaak
H
Teller
1596
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de sjalotten en de knoflook.
Snijd de vis in kleine blokjes.
Snijd de dille fijn.
Snijd de vis in kleine blokjes.
Snijd de dille fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid