Geroosterde knoflook aardappelpuree mmmm smullen maar!!!

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/25/2004 - 17:34
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200C.

Knoflook bedruipen met wat olie en in folie doen. In ca. 40 min. roosteren of tot zacht. Teentjes uitknijpen en knoflook apart houden.

Kook de aardappels, doe ze in een schaal met de boter en prak ze. Voeg dan de sour cream, karnemelk, bieslook en olie toe tot goed gemengd. Voeg dan de kaas, knoflook en peper zout naar smaak toe. Goed blijven mengen tot een glad geheel ontstaat.
Ingrediƫnten
1 bol knoflook, ongepeld alleen bovenkant er af gesneden
Ca. 16 medium aardappels, goed schoongemaakt
2 el boter
0,5 dl sour cream
0,5 dl karnemelk
1 el fijngesneden bieslook
2 el olie
1/2 kopje vers geraspte parmezaan
vers gemalen peper naar smaak
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1106368
Homepage ID
1069495
Smaak
H
Teller
2972
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
36
Aantal reacties
6
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femke32
Gelegenheid