Venettienne van brood met serranoham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/23/2004 - 22:59
Bereidingswijze
Besmeer alle sneden brood met de mayonaise en leg er een plak serranoham op.
Stapel het
brood dan op elkaar, pak het strak in aluminiumfolie en laat het in de koelkast opstijven.

Haal het brood uit de koelkast en snijd er, met een zeer scherp mes, overdwars hele dunne
plakken van.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 8 sneden wit casinobrood
  • 8 grote plakken serranoham
  • 4 eetl. mayonaise
  • 1 eetl.
    versgehakte selderie
  • 1 eetl. fijngeknipte bieslook
  • peper
  • Hulpmiddelen & keukengerei
    Leuke tips
    Leg de plakken op bordjes en garneer met wat sla.
    Eet smakelijk en prettige feestdagen.
    Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Voorgerecht
    Recept ID
    1106259
    Homepage ID
    1050039
    Smaak
    H
    Teller
    1808
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    12
    Aantal reacties
    1
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Leg het brood op elkaar en ontdoe het van de korsten.
    Rol de plakken brood met behulp van
    een deegroller of volle fles, voorzichtig, wat dunner.
    Meng de kruiden en de peper door
    de mayonaise.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    mrs-santa
    Gelegenheid