Bereidingswijze
Besmeer alle sneden brood met de mayonaise en leg er een plak serranoham op.
Stapel het
brood dan op elkaar, pak het strak in aluminiumfolie en laat het in de koelkast opstijven.
Haal het brood uit de koelkast en snijd er, met een zeer scherp mes, overdwars hele dunne
plakken van.
Stapel het
brood dan op elkaar, pak het strak in aluminiumfolie en laat het in de koelkast opstijven.
Haal het brood uit de koelkast en snijd er, met een zeer scherp mes, overdwars hele dunne
plakken van.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
versgehakte selderie
Hulpmiddelen & keukengerei
Leuke tips
Leg de plakken op bordjes en garneer met wat sla.
Eet smakelijk en prettige feestdagen.
Eet smakelijk en prettige feestdagen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1106259
Homepage ID
1050039
Smaak
H
Teller
1808
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg het brood op elkaar en ontdoe het van de korsten.
Rol de plakken brood met behulp van
een deegroller of volle fles, voorzichtig, wat dunner.
Meng de kruiden en de peper door
de mayonaise.
Rol de plakken brood met behulp van
een deegroller of volle fles, voorzichtig, wat dunner.
Meng de kruiden en de peper door
de mayonaise.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid