Bereidingswijze
Doe de bloem in een kom, breek in het midden het ei en doe er wat zout bij.
Klop het bier,
de olie en de cognac erdoor en schep er als laatste het opgeklopte eiwit door.
Haal de
scampi pakjes door het beslag en bak ze in frituurolie goudbruin en gaar.
Klop het bier,
de olie en de cognac erdoor en schep er als laatste het opgeklopte eiwit door.
Haal de
scampi pakjes door het beslag en bak ze in frituurolie goudbruin en gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Voor het bierbeslag:
250 gr. bloem
Hulpmiddelen & keukengerei
Leuke tips
Serveer met een zoetzure saus.
Eet smakelijk en prettige feestdagen.
Eet smakelijk en prettige feestdagen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1106258
Homepage ID
1050039
Smaak
H
Teller
1566
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel de scampi?s en wikkel ze in een plakje rauwe ham.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid