Beignet van scampi met rauwe ham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/23/2004 - 22:55
Bereidingswijze
Doe de bloem in een kom, breek in het midden het ei en doe er wat zout bij.
Klop het bier,
de olie en de cognac erdoor en schep er als laatste het opgeklopte eiwit door.
Haal de
scampi pakjes door het beslag en bak ze in frituurolie goudbruin en gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 16 scampi's
  • 16 plakken rauwe ham

    Voor het bierbeslag:


  • 250 gr. bloem
  • 1 ei
  • zout
  • olie
  • 1 dl. bier
  • 1 eetl. cognac
  • 1 opgeklopt eiwit
  • Hulpmiddelen & keukengerei
    Leuke tips
    Serveer met een zoetzure saus.
    Eet smakelijk en prettige feestdagen.
    Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Borrelhapje
    Recept ID
    1106258
    Homepage ID
    1050039
    Smaak
    H
    Teller
    1566
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    3
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Pel de scampi?s en wikkel ze in een plakje rauwe ham.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    mrs-santa
    Gelegenheid