Bereidingswijze
Schep telkens met twee lepels bolletjes beslag in de olie. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Aantal personen
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Misschien wel net zo lekker als de gewone oliebol !!!!
Ingrediƫnten
1 pak mix voor oliebollen
125 gram salami fijngehakt
75 gram zwarte olijven zonder pit, grof gehakt
3 eetlepels groene pesto
50 gram pijnboompitten
zwitserse kaas
125 gram salami fijngehakt
75 gram zwarte olijven zonder pit, grof gehakt
3 eetlepels groene pesto
50 gram pijnboompitten
zwitserse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
frituurpan
mix met deeghaken
mix met deeghaken
Leuke tips
Serveer met Zwitserse kaas.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1105811
Homepage ID
853581
Smaak
H
Teller
2008
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe de mix in een kom en 1/2 l handwarm water toe. Roer alles met een mixer tot een glad beslag.
Roer de salami, de olijven, de pesto en de pijnboompitten erdoor en laat het beslag afgedekt met huishoudfolie, 45 minuten op kamertemperatuur rijzen.
Roer de salami, de olijven, de pesto en de pijnboompitten erdoor en laat het beslag afgedekt met huishoudfolie, 45 minuten op kamertemperatuur rijzen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid