Bereidingswijze
Meng de kaas met de paprika, de bosui en peper en zout naar smaak. Snijd elk plakje bladerdeeg in vieren en verdeel het kaasmengsel erover. Bestrijk de randen met water en vouw het deeg schuin over de vulling tot driehoekjes. Bestrijk ze met losgeklopt ei en roer het paneermeel met het paprikapoeder door elkaar. Druk de flapjes met de eikant in het mengsel en leg ze op een met bakpapiet bekleed bakblik. Bak ze in de voorverwarmde oven in ongeveer 15 minuten bruin en gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Weer eens wat anders bij de borrel of i.p.v. oliebollen!!
Ingrediƫnten
1/4 rode paprika
150 gram Port Salut
2 bosuitjes in dunne ringetjes
peper, zout
6 plakjes bladerdeeg
1 ei
3 eetlepels paneermeel
1 theelepel paprikapoeder
Chilisaus
150 gram Port Salut
2 bosuitjes in dunne ringetjes
peper, zout
6 plakjes bladerdeeg
1 ei
3 eetlepels paneermeel
1 theelepel paprikapoeder
Chilisaus
Leuke tips
Serveer met Chilisaus.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1105807
Homepage ID
853581
Smaak
R
Teller
2602
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de paprika in kleine stukjes. Snijd de korstjes van de Port Salut en snijd de kaas in kleine blokjes.
Oven voorverwarmen op 200?.
Oven voorverwarmen op 200?.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid