Bereidingswijze
Bekleed de grillplaat met bakpapier en leg de plakken geitenkaas erop. Bestrijk de plakken geitenkaas met honing en strooi de amandelen pprenkel de margarine erover.
Schuif de grillplaat ca. 10 cm. onder het hete grill-element en laat het in ca. 2-3 minuten de kaas iets smelten en amandelen licht kleuren.
Verdeel de rucola ondertussen, paprikablokjes en geraspte citroenschil over vier borden. Sprenkel het citroensap en de olijfolie erover. Schep met een spatel de plakken geitenkaas op de borden.
Schuif de grillplaat ca. 10 cm. onder het hete grill-element en laat het in ca. 2-3 minuten de kaas iets smelten en amandelen licht kleuren.
Verdeel de rucola ondertussen, paprikablokjes en geraspte citroenschil over vier borden. Sprenkel het citroensap en de olijfolie erover. Schep met een spatel de plakken geitenkaas op de borden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1/4 rode paprika
1 citroen
4 palkken verse geitenkaas van ca. 1 cm dik
2 eetlepels vloeibare honing
2 eetlepels geschaafde amandelen
1 eetlepel blue band vloeibaar
100 gr. rucola salade
2 eetlepls olijf olie
1 citroen
4 palkken verse geitenkaas van ca. 1 cm dik
2 eetlepels vloeibare honing
2 eetlepels geschaafde amandelen
1 eetlepel blue band vloeibaar
100 gr. rucola salade
2 eetlepls olijf olie
Leuke tips
Serveer direct.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1105629
Homepage ID
1252022
Smaak
R
Teller
6351
Drank
Uit
Bookmarked
52
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de gril voor op de hoogste stand. Snijd de paprika in kleine blokjes. Boen de citroen schoon en rasp de gelde schil er dun af. Pers de citroen uit.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid