Bereidingswijze
verhit de olie en fruit de ui 3min.en schep hem in een grote kom was de spinazie en roerbak die in de pan knijp het water uit de spinazie en snij het fijn doe de spinazie met de ui de kaas en de verkruimelden fetakaas in de kom en laat dit afkoelen.voeg het ei toe en zout en peper en roer dit door elkaar.
snij elk vel bladerdeeg diagonaal in tweeen,verdeel het mengsel over 36 driehoekjes en bestrijk de randen met ei,vouw de punten naar elkaar toe zodat er kleine driehoekjes ontstaan,bestrijk de boven kant met het overgebleven ei en leg ze op de bakplaaten bak ze in 15a20min. goudbruin.
snij elk vel bladerdeeg diagonaal in tweeen,verdeel het mengsel over 36 driehoekjes en bestrijk de randen met ei,vouw de punten naar elkaar toe zodat er kleine driehoekjes ontstaan,bestrijk de boven kant met het overgebleven ei en leg ze op de bakplaaten bak ze in 15a20min. goudbruin.
Aantal personen
36.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker borrelhapje met fetakaas en spinazie.
Ingrediƫnten
2theel.olie,1ui fijngesnipperd,300gr spinazie,50grgeraspte oudekaas,150gr fetakaas,1ei losgeklopt,18vel bladerdeeg,1ei losgeklopt om intesmeren.
Leuke tips
je kan de driehoekjes ook van tevoren maken leg ze naast elkaar op een schaal (niet boven op elkaar anders plakken ze aan elkaar vast)en bewaar ze afgedekt in de koelkast.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1105128
Homepage ID
1213551
Smaak
H
Teller
3125
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven op 210 gas stand6-7.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid