Bereidingswijze
Wonton gevuld met gehakt.
Hak de lente-ui zeer fijn.
Meng het gehakt met de fijngesneden ui, een mespuntje zout en
de sesamolie.
Leg 1 theelepel van het gehaktmengsel in het midden van een wontonvel.
Bevochtig de randen met wat water.
Vouw de punten naar elkaar en druk ze stevig aan.
Dompel de wontons aan tafel in de hete bouillon en laat ze in circa 3 minuten garen.
Lekker met aan tafel in de bouillon gegaarde mini-mais; plakjes courgette en wilde
spinazie.
Dippen in kant-en-klaar verkrijgbare oestersaus.
Hak de lente-ui zeer fijn.
Meng het gehakt met de fijngesneden ui, een mespuntje zout en
de sesamolie.
Leg 1 theelepel van het gehaktmengsel in het midden van een wontonvel.
Bevochtig de randen met wat water.
Vouw de punten naar elkaar en druk ze stevig aan.
Dompel de wontons aan tafel in de hete bouillon en laat ze in circa 3 minuten garen.
spinazie.
Dippen in kant-en-klaar verkrijgbare oestersaus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
varkenshaas, dunne plakjes van ca. 1/2 cm.
1 dl. Hoisinsaus
1 dl. sojasaus
Hulpmiddelen & keukengerei
Plakjes ossenhaas gemarineerd in sojasaus met Chinees vijfkruidenpoeder.
Meng 4 eetl. sojasaus met het Chinees 5 kruidenpoeder.
Leg de plakjes Ossenhaas in de
marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren.
Dep de plakjes droog en dompel
ze aan tafel in de hete bouillon en laat ze snel gaar worden.
kropsla) en kerstomaatjes.
Leuke tips
doen en opdrinken.
Eet smakelijk en prettige feestdagen.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1103535
Homepage ID
1050039
Smaak
H
Teller
9243
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Plakjes varkenshaas gemarineerd in Hoisinsaus.
Meng de plakjes Varkenshaas met de Hoisinsaus.
Laat de plakjes minimaal 30 minuten
trekken.
Dep de plakjes droog en dompel ze aan tafel in de hete bouillon en laat ze snel gaar worden.
Lekker met aan tafel in de bouillon gegaarde waterkastanjes; stukjes lente-ui en
reepjes Chinese kool.
Dippen in Hoisinsaus.
Meng de plakjes Varkenshaas met de Hoisinsaus.
Laat de plakjes minimaal 30 minuten
trekken.
Dep de plakjes droog en dompel ze aan tafel in de hete bouillon en laat ze snel gaar worden.
reepjes Chinese kool.
Dippen in Hoisinsaus.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid