Bereidingswijze
Leg een ei in de eiresnijder en maaker plakjes van.Draai de plakjes een kwartslag en snij nog eens door zodat er eireepjes ontstaan.
Doe dit met alle eieren.
Doe de mayonaise in een grote schaal en meng met de bieslook,peterselie,mosterd,
paprika,kerriepoeder en geraspte kaas.
Meng hier de eierreepjes door.
Voeg naar smaak zout en peper toe
Doe dit met alle eieren.
Doe de mayonaise in een grote schaal en meng met de bieslook,peterselie,mosterd,
paprika,kerriepoeder en geraspte kaas.
Meng hier de eierreepjes door.
Voeg naar smaak zout en peper toe
Vertel iets leuks over dit recept
Als je de kaas weglaat is het een gewone eiersalade.
Ingrediƫnten
8 eieren , 6-8 el mayonaise , bieslook ,
peterselie , 1 tl mosterd ,paprikapoeder ,
kerriepoeder , geraspte kaas , zout ,
peper
peterselie , 1 tl mosterd ,paprikapoeder ,
kerriepoeder , geraspte kaas , zout ,
peper
Hulpmiddelen & keukengerei
eiersnijder
Leuke tips
Op kamertemp. serveren zodat de smaken goed tot zijn recht komen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1102498
Homepage ID
1253069
Smaak
H
Teller
3483
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de eieren hard en laat ze goed afkoelen.
Knip de bieslook en snij de peterselie fijn.
Knip de bieslook en snij de peterselie fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid