Bereidingswijze
Kneed gehakt, paneermeel, zout, peper, komijn, eieren en peterselie goed door elkaar.
Meng
er de ui, knoflook, paprika, tomaten en mozzarella goed doorheen.
Verdeel de gehaktmassa
over de muffinvormpjes en bak ze in 25 a 30 minuten gaar.
Meng
er de ui, knoflook, paprika, tomaten en mozzarella goed doorheen.
Verdeel de gehaktmassa
over de muffinvormpjes en bak ze in 25 a 30 minuten gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Ach, het is weer eens iets anders als 'de bal', ook op oudejaarsavond lekker !
Ingrediƫnten
500 gr, half om half gehakt
2 tomaten
Leuke tips
Serveer ze eventueel met een pittige tomatensaus en stokbrood, of gewoon als hapje bij de
borrel.
Eet smakelijk !
borrel.
Eet smakelijk !
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1101375
Homepage ID
869650
Smaak
H
Teller
3637
Drank
Uit
Bookmarked
43
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verhit de oven voor op 180 graden.
Vet een muffinvorm licht in met olie.
Pel de ui en
de knoflook en hak ze fijn.Was de tomaten en de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten
en snij ze in kleine blokjes.
Was de peterselie en hak het fijn.
Snij de mozzarella in
kleine blokjes.
Vet een muffinvorm licht in met olie.
Pel de ui en
de knoflook en hak ze fijn.Was de tomaten en de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten
en snij ze in kleine blokjes.
Was de peterselie en hak het fijn.
Snij de mozzarella in
kleine blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid