Gehaktmuffins

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/10/2004 - 13:36
Bereidingswijze
Kneed gehakt, paneermeel, zout, peper, komijn, eieren en peterselie goed door elkaar.
Meng
er de ui, knoflook, paprika, tomaten en mozzarella goed doorheen.
Verdeel de gehaktmassa
over de muffinvormpjes en bak ze in 25 a 30 minuten gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Ach, het is weer eens iets anders als 'de bal', ook op oudejaarsavond lekker !
Ingrediƫnten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 groene paprika
  • beetje komijnpoeder
  • 1 bosje peterselie

  • 500 gr, half om half gehakt
  • 125 gr. mozzarella
  • 50 gr. paneermeel
  • zout
  • peper

  • 2 tomaten
  • 2 eieren
  • 1 ui
  • olie
  • Leuke tips
    Serveer ze eventueel met een pittige tomatensaus en stokbrood, of gewoon als hapje bij de
    borrel.
    Eet smakelijk !
    Bereidingstijd
    0-10 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Borrelhapje
    Recept ID
    1101375
    Homepage ID
    869650
    Smaak
    H
    Teller
    3637
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    43
    Aantal reacties
    3
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Verhit de oven voor op 180 graden.
    Vet een muffinvorm licht in met olie.
    Pel de ui en
    de knoflook en hak ze fijn.Was de tomaten en de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten
    en snij ze in kleine blokjes.
    Was de peterselie en hak het fijn.
    Snij de mozzarella in
    kleine blokjes.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    reve51
    Gelegenheid