Bereidingswijze
Snijd de perziken doormidden en verwijder de pit. Leg iedere helft ineen wijde coupe. Leg er een bolletje ijs op, dat je met een kers versiert. Schenk de marasquin erover en vul de coupes aan met champagne. Dien onmiddelijk op.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een uit oorsprongkelijk nagerecht uit Chili..is echt het proberen waard het streelt je tong
Ingrediƫnten
1 grote rijpe en geschilde perzik, 2 bolletjes citroenijs, 2 marasquinkersen, 1 eetlepel marasquin, 1 glas roze champagne
Hulpmiddelen & keukengerei
Coupes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Chileens
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1094778
Homepage ID
1220378
Smaak
Z
Teller
3017
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid